KØBENHAVN & OMEGN: Min niece har brug for et 3 mdrs job

Kære venner – jeg har lovet at hjælpe min super niece.

can-stock-photo_csp8595051
Er det dig? Fortivl ikke. Julie kan hjælpe dig.

Jule vil ud og rejse.

Om godt 3 måneder tager hun af sted. Indtil da skal hun tjene nogle penge.

Som du kan se nedenfor har hun så megen erfaring at hun er effektiv fra day one.

Kontakt mig direkte for flere oplysninger (ttingstrup@gmail.com)

Spred  gerne dette opslag  i dit netværk.

Thomas

 

 

Julie om sig selv

  • Jeg har bl.a. erfaring fra piccoline/blæksprutte jobs, hvor jobbet består af medlemskontakt, ajourføring af  hjemmeside, posthåndtering, fotografering af forskellige arrangementer i Indre By f.eks. gadefester og juleevents. Ved disse arrangementer har jeg desuden været med til at forberede dem og efterfølgende rydde op.
  • På kontoret står jeg også for oprydning, så det fremstår pænt og indbydende, forberedelse til møder og efterfølgende oprydning. Derudover sørger jeg for de praktiske ting i køkkenet: rengøring, ordner opvaskemaskine, sørger for vand, skrald mm. Desuden har jeg lettere kontoropgaver.
  • Derudover har jeg også erfaring som servicemedarbejder. I øjeblikket arbejder jeg i Parken, hvor jeg serverer øl, sodavand, popcorn og diverse madvarer til fodboldkampe og koncerter. Det er et job, der kræver hurtighed, overblik, selvstændighed samt samarbejde i travle perioder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s