Charlotte Neel Ritto inspirerer mig meget!

Aftermath åbner hos Christoffer Egelund fredag den 26. oktober

Det er sgu svært ikke at kunne komme forbi – har fulgt Charlotte siden God Knows when…

Underligt at læse om ‘kunstneren’ på galleri siden LOL – godt gået!

10384342_10152326837682151_2770515965866410533_nKunstneren er optaget af sin samtid og maler scener der kan forstås som ’vidnesbyrd’ på et dekadent samfund, der synes at være på randen af et sammenbrud.

Motiver, enten taget fra nyhederne eller private fotos som ellers kunne optræde på sociale medier, bliver startskuddet til at underkaste sig maleglæde og i processen transformeres motiverne til noget både frodigt og privat dog samtidigt noget alment vedkommende og friskt.

Fra Galleri Christoffer Egelund

 

Værkerne

 

Glæder mig til at følge Charlottes nye projekt: Diary in Blue and Brown

… a self-portrait in 86 canvasses

Her er et billede og text uddrag fra Exhibit #6

"I saw my husband bend over a woman on the floor talking intimately to her. I was standing at the wall while a lot of people was lying on the floor where they could see the light show from below. I was puzzled when I saw him approach the young woman, and because I earlier that day had had the experience of my senses playing me a trick, I was waiting for him to realize his mistake. As he didn’t pull away I got curious as to how long he would continue talking to her (I imagined that he believed he was talking to me).... " Excerpts from 'This is not a cobra, it is a dinosaur' - the text part of Exhibit #6
…. synes jeg genkender den hånd 🙂

.

When brief moments are converted to oil painting, there is a chance to discover something “more” than the snapshot initially reveals, simply because of the time invested in looking and contemplating what is experienced.

From About the project…. the first 6 #Exhibits are already on Charlotte’s blog – check them out and follow her stories in art and words here. 

 

Herlig energi

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s