Vi sælger Købmagergade

Vores fantastiske lejlighed i Købmagergade er sat til salg

Hvis du havde spurgt os om vi ville sælge vores lejlighed i Købmagergade da vi forlod København i 2009 ville mit svar være: ALDRIG – og det ville falde prompte og uden den mindste tøven.

Jeg elsker København K og især den del af Indre by der afgrænses af Nørregade, Nørrevold, Gothersgade og Strøget. Og lejligheden har dannet ramme om så mange store og små begivenheder siden vi købte den i 1994 at den er gennemsyret af Kærlighed.

Men i dag er jeg er et helt andet sted. De seneste gange jeg har været i byen har jeg grebet mig i ikke at kigge ind til de smukke gård når jeg er gået gennem Købmagergade. Jeg skænker den ikke en tanke.

Så da vores nuværende lejer kontaktede os mhp at forlænge kontrakten, der snart udløber spurgte vi os selv: Hvor sælger vi den ikke bare?

Jamen det gør vi da bare! svarede vi nærmest i munden på hinanden.

Det er vores lejlighed er ligger på de to øverste etager i denne smukke ejendom fra 1728 – der er gårdmiljø til begge sider. Lejligheden er sat til salg hos Siesbye & Kapsch

Phillip Siesbye viser lejligheden frem i morgen

I forrige uge tog vi til København viste Phillip lejligheden.

Jeg blev nærmest blæst omkuld da jeg gik ind i lejligheden igen – for første gang i ??? år. Den strålede – og er om muligt endnu mere fantastisk end jeg huskede den – med sollyset skinnende ind ind ad alle vinduer og terrassedøren åben så sommeren kunne komme ind. Alligevel fortrød jeg intet – det gjorde faktisk beslutningen endnu lettere.

Vi sagde GO til Phillip Siesbye nogle dage senere uden den mindste tøven -for hvor er det dog fedt at sælge noget man holder af i stedet for det modsætte.

Du kan se lejligheden HER

Hvad der skal ske når lejligheden bliver solgt?

Aner det ikke!

Er det ikke fantastisk!?

Kærlighed og god weekend.

Thomas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s