TINGS TING – work in progress.

Det er altså fedt at gøre.noget hvor man ikke lader sig diktere af en indkøber i Jylland der sidder og marker up – eller snarere ned – for at ramme en pris som kunderne vil betale i bonderøvsland.

I torsdags havde Annette og Ingrid et lille arrangement hos Claus på Gammel Mønt.

Anledningen var TingsTing.com som snart ser dagens lys. En webshop for de produkter hund kreerer. Ikke en tøj shop, ikke en parassol shop, ikke en smykkeshop… eller en anden slags shop. Det er en shop der indeholder det hele…

tingstin scren 1

Jeg er meget stolt og imponeret

På hendes egen måde har hun fået skabt en helt lille kollektion af nogle rigtigt fede varer. Det er sket stille og roligt over de sidste tre år hvor hun har prøvet sig frem, fået erfaring, skabt kontakter og ikke mindst set hvad folk kan li’ og ikke mindst hvad de køber. De ting hun har lavet er indtil videre kun solgt fra Tings i Kathmandu….

Hendes cashmere er ganske enkelt forrygende og langt fra de bonderøvs ting man normalt ser.

Det er mig fuldstændig ubegribeligt hvorfor de ting man ser i cashmere enten skal være Janus gammel hippi agtige eller noget der bedst af alt passer til gamle koner i midt halvtredserne…

Det skal man så heller ikke længere.

Annettes varer passer perfekt unge kvinder i midt halvtredserne som lægger vægt på velbehagelig kvalitet og gerne vil betale for det.

Håber at hun havde et par af hendes herre t-shirts med. De bliver et hit. Især til vinter hvor vejret et for koldt til bomuld.

Prikken over I’et er hendes ringe – Jeg kan ikke mindes jeg har set noget tilsvarende før. De er på een og samme tid vulgære på en tjekket og stilig måde og samtidigt rummer de et godt glimt i øjet… yes I know they look like a million. But I’m worth it – and can handle it.Var sammen med Kalika på Union i aftes… hun er vild med sin ring… eller ringe

 

Hvis du vil se en smuk praesentation af Kalika's Rng saa klik paa billedet

Det hele blev præsenteret for første gang på Restaurant Gammel Mønt i torsdags – for den lille skare der havde mulighed for at slippe fra kontoret med så kort varsel… Annette’s varer var naturligvis til salg – men det var primært tænkt til at folk kunne se og ikke mindst føle og – bestille det de vil have direkte hos Annette. Herefter tager hun tilbage til Kathmandu og færdiggør tingene og sender med kurer til alle medio oktober.

Perfekt timing her hvor det begynder at blive koldere og ikke mindst ift julen. Det må være fedt for folk at have nogle af julegaverne på plads så tidligt. Desværrer var det vist so so med ordrene. Og så måske ikke… Inger Solberg var vist interesseret i den kjole Annette havde på – det kunne sgu være sjovt at sælge Tings i hendes Solberg shop i Goa.

Kunst du kan tage på.

Den helt store er efter min mening Art Pashminaerne med Lemmerz’ blomster motiver. De er så smukke at man får ondt i øjnene at se dem. Jeg synes det er det vildest: at pakke mig ind i de gigantiske værker – for JA det er efter min mening værker der er tale om.

Det kræver naturligvis et vist ego at iklæde sig et sjal til 7.000 DKR. Hvilket er for billigt efter min vurdering.

Men vi gør det fordi vi synes det er sjovt at lave ting hvor man ikke går på kompromis. Det er altså fedt at gøre.noget hvor man ikke lader sig diktere af en indkøber i Jylland der sidder og marker up – eller snarere ned – for at ramme en pris som kunderne vil betale i bonderøvsland.

Med Lemmerz Pashminaerne er vi ikke gået på kompromis på noget som helst. Det kan ikke laves større, vi kan ikke få bedre kvalitet scashmere og kunstneren bliver ikke bedre.

Hvis man er for tøset til at tage sjalet på kan man jo bare hænge det på væggen eller kaste det nonchelant på sofaen… men det bliver bare hurtigt lidt borgerligt. Så hellere et par lasede Jeans, t-shirt og en Lemmerz Ting hviklet om halsen…

Fremmødet var –  alt taget i betragtning fint. Og salget ovrgik mine personlige forventning. Derfor er det dybt frustrerende ikke selv at være til stede…

Men sådan er det altså.

Til gengæld sidder jeg på Traders i Yangon (off all places – men nettet er ok, or overtjeneren fantastisk) og glæder mig på hendes vegne… hun er ganske enkelt forrygende.

Og så glæder jeg mig til at få TingsTing.com op at køre. Min første egen producerede webshop… Long Live WordPress, WooCommerce & Theme Forrest.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s