KOREA #2 // Koreanske ‘Love Motels’

20131112_204349

Busan – high light @ 2

Busan’s anden helt store oplevelse var vores hotel.

Umiddelbart virkede det som et hvilket som helst andet business hotel et eller andet sted i verden. En af de bofabrikker der bare fungerer. Stort badeværelse med brus og kar med rigeligt varmt vand, TV med et par hundrede kanaler, minibar med automat system, wifi og den sædvalige dobbeltseng med rigeligt plads til os begge. Da vi havde bestilt et superior room var der både kaffe og te, et skrivebord og et sofa arrangement vi ikke anede hvad vi skulle bruge til.

Første gang vi lagde mærke til hvilke kategori vi boede I var umiddelbart efter vi checkede ind og begav os ud i Busan.

20131109_192346

Klokken var vel 5 pm – så vi synes det var lidt underligt at rengøringen gjorde vores genboværesle i orden. Og mindre underligt blev det ikke da vi så en Drop-Nøglen-Her boks i elevatoren. En service som henvender sig til folk der stille, roligt og ubemærket vil forlade sit hotel og tage elevatoren direkte ned til bilen i parkeringskældren uden at skulle ulejlige receptionen.

Hotellet er helt åbenlyst et sex hotel.

Da vi fandt ud af dette så vi værelset i et helt andet lys… og helt bogstaveligt.

I stedet for en traditionel lyskontakt ved siden af sengen var der et panel af muligheder. Fra liderligt lyserødt i loftpanelerne til en lille mørkerød måne lige over sengen.

Og hvis man husker det kan man få en fjenbetjening i receptionen det kan sætte gang i sengen – alt fra æggende blide bevægelser til jordskælvslignende rystelser. Bevægelserne er ren fantasi fra min side. Vi prøvede dem ikke. Denne service blev jeg nemlig først klar over eksisterede et par timer før vi tjekkede ud.

Den underligt knitrende lyd der kom når vi bevægede os i sengen, kom fra det beskyttende gummi underlag under lagnet.

20131112_085730

Og når vi nu er ved gummiet.

Den sædvanlige sanitetspakke indeholdt naturligvis tre af slagsen, udover de sædvanlige to tandbørster, tandpasta, vatpinde, barber skraber med creme og kam.

Og bag skrivebordet var der alskens parfumer, body lotions og sæber samt dufte på spray, olier, børster og kamme (og sågar bind og indlæg til pigerne). Med andre ord: Alt hvad der er nødvendigt hvis ens drifter pludseligt bliver så voldsomme at man akut får brug for at aftræde på naturens vegne midt på dagen og i al ubemærkethed vende tilbage til sin normale hverdag to/tre timer senere og fortsætte sine gøremål som intet er hændt – med ordentligt hår og uden den naturlige vilde duft af sex hængende i kroppen.

Det er nemlig præcist det vores hotel er beregnet til. SEX.

Men den naturlige og uskyldige af slagsen. Langt fra det vulgære porno hotel vi i sin tid vi i sin tid tjekkede ind på i Caracas i Venezuela – ved et uheld.

Den vammelt dekadente indretning og funktionalitet – virkede stærkt komisk på os.

Men for unge koreanere uden nogen form for privatliv er stedet en komfortabel luksus – pikant og pirrender krydret op og langt fra vulgært. Og det er dem hotellet/motellet henvender sig til.

Som så mange andre steder i verden har unge forelskede koreanerne kun meget begrænsede muligheder for at være alene. Mulighederne for at dyrke sex hjemme eksisterer ikke – dels på grund af hjemmenes fysiske rammer der ofte består af meget små rum med vægge lavet af rispapir, og dels på grund af familieformerne. Man er sammen hele tiden…

I Nepal er det de meget primitive resorts i udkanten af Kathmandu der fungerer som love nests.

I det langt rigere Syd Korea er det alle motellerne der ligger overalt i landet, der fungerer som aftrædelsesrum for liderlige elskende. Derfor indretningen, de meget fleksible tariffer (man kan afregnes pr time, pr halve dag eller som vi gjorde hele dage) og den store diskretion. Den asiatiske kultur er nemlig ikke er så fri og frivol som vores Nordeuropæiske… 🙂

20131112_134131

Og derfor den store oplevelse for os. Vores ophold gav os en helt uventet indblik i en side af koreanernes hverdagskultur vi med garanti aldrig ville have fået hvis vi vidste hvad vi bestilte.

For rejsende til Korea kan jeg stærkt anbefale motellerne – de er sædeles velfungerende overkommelige i pris og centralt beliggende.

Du kan finde en oversigt over Love Hotels på den officielle Korean Love Motel Guide

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s