Derfor er Pashmina fantastisk til den danske sommer!

Annette er i skrivende stund i Danmark for at overlevere Det Lyserøde til de nye ejere og besøge Alice på 90. Med sig på turen har hun en masse nye lækre varer fra TingsTing som hun on Ingrid sælger ved et lille get-2-gether-vare-salg tirsdag den 3. juni.

Jeg har naturligvis skrevet og inviteret venner og bekendte til begivenheden og samtidigt brugt lejligheden til at hype Annette’s og Ingrid’s seneste Art Pashmina collection: YouCanImagineToo med Imagine’s helt forrygende grafik.

Indrømmet! Kashmir silke og pashimaner er ikke min hjemmebane. Derfor blev jeg taget på sengen da et par af vores venner uafhængigt af hinanden drillende spurgte mig: Thomas, hvorfor pokker skal man købe varme tørklæder her op  til sommer? (Det er vist det man kalder et godt spørgsmål)

Rent intuitivt kendte jeg svaret. Jeg vidste bare ikke hvad jeg skulle svare 🙂

Før her til morgen hvor jeg vågnede op til virkeligheden efter at have været nede med feber og halsbetændelse i næsten en uge – møg ubekvemt og uheldigt da jeg befinder mig Lissabon i Portugal for at fejre gode venners bryllupsdag og konfirmation.

YouCanImagineToo

 

Da vejret i Portugal er på denne tid af året som en god dansk sommer foregår det sociale liv udendørs. Jeg har derfor befundet mig en del i haven, på Roof Top Bars, på Tagus Floden, ved stranden og ved Lissabon’s Havnefront. Fantastiske steder når solen skinner så meget af aftenerne bliver lune og behagelige.

 

Sidstnævnte har desværre ikke været tilfældet. Faktisk har det været så p**** koldt at jeg burde have gjort det jeg normalt ville have gøre: nemlig blevet i sengen til feberen var væk.

 

Men helt tilfældigt har jeg haft et af Annettes og Ingrids pashminaer med i lommen. Og det gjorde det muligt for mig at deltage i det lokale night life trods min tilstand.

 

Derfor kan jeg nu præcis sætte ord på hvorfor man skal anskaffe sig et Pashmina tørklæde og især hvorfor man skal gøre det op til den kommende sommer.

 

  • de beskytter dig mod solen
  • de beskytter mod aftenens kølighed
  • de er så lette at man ikke føler man har noget på
  • de har en størrelse at man kan dække hele kroppen ind 🙂
  • modsat en trøje fylder de så lidt at man kan faktisk folde det og haven have det i lommen
  • har man ikke en lomme og foretrækker man at gå i byen uden en lille taske så er sjalet så let og tyndt at du bare vikler det loest om halsen

 

Nu ved jeg godt at ovennævnte primært er rationelle argumenter – men jeg er jo som bekendt hankøn. Kvinder har sandsynligvis en masse andre argumenter som har noget med æstetik, skønhed, fashion osv. at gøre  – betragt dem som ekstra bonus.

 

Jeg er nu ekstraglad glad for mit tørklæde.
🙂

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s