Tro mig Annette’s Pashminaer er det eneste rigtige til sommerens festivals

on

20140602_130551I gårsdagens post omkring hvorfor man ikke kan leve uden et kashmir tørklæde glemte jeg en ting – måske den vigtigste!

Vi var til Rick in Rio i Lissabon for at se Justin Timberlake. Nu ved jeg ikke hvor rutinerede folk er i Lissabon. Men de af Jer der har været her flere gange OG tosset rundt efter midnat vil give mig ret i een ting. Når solen går ned er her hundekoldt. Og med mindre man befinder sig et sted med læ blæser det også.

Its so windy ?

 

Det var naturligvis tilfældet . Ikke mindst fordi venue lå udsat på toppen af en af Lissabons mange høje.

Kulden og blæstem kom tydeligvis bag på Jessie J som tyve minutter inde i koncerten kom med ovennævnte udbrud. Naturligvis undrende og diplomatisk. Om det var årsagen til hendes helt forrygende show skal jeg lade være usagt. Men der ingen tvivl om at hendes vanvittige energiudbrud hjalp på hendes kropsvarme. For tøj var det så som så med 🙂

Tjek hendes show her (så længe det får lov at ligge på Youtube 🙂

 

Folk omkring mig hundefrøs.

Det gjorde jeg ikke Jeg havde nemlig medbragt et af Annettes kæmpe pashminaer.

Da var det jeg komme i tankende om tilsvarende situationer på Roskilde, Skanderborg, Copenhagen Jazzfestival og alle de andre festivals jeg efterhånden har deltaget i gennem tiderne. Hvor ville de dog have været mere behagelige hvis jeg havde haft (råd til?) et af tørklæderne fra TingsTing.

Så er du en middelaldrende luksusdeltager til en af de mange festivals der hærger Danmark de næste måneder… så betragt nævrende post som et godt og velmenende råd.

 

NB: Annette’s Pashminaer er IKKE vandtætte 🙂

NBNB Justin T var OK. Men heller ikke mere. Måske havde han for meget tøj på 🙂

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s