Bliver Esbjerg nepalesernes foretrukne tursitdestination?

esbjerg cropped

Den havde jeg ikke lige set komme…en artikel om Esbjerg i Nepals førende engelsksprogede avis.

Jeg var ved at få min frokost galt i halsen da ovenævnte artikel tonede frem på min tablet. Det er sjældent der står noget interessant i de lokale aviser. Og det sker næsten aldrig at Danmark omtales – og når det sker, er det oftests ligelyldige diplomater der ryster hånd i anledningen af endnu mere ligegyldige projekter.

Så jeg er efterhånden helt holdt op med at læse lokale aviser.

Overraskelsen var derfor stor, da stod med Kathmandu Post’s historie om Danmarks gemte turistperle i hånden.

Jeg kender udemærket Esbjerg. Jeg har faktisk flere venner der kommer fra byen. Og jeg har endog skildret Esbjergs unge historie i levende billeder. Så jeg har været der flere gange og elsker byens værtshuse og ikke mindst livet der udspiller sig der.

Men her stopper min begejstring..

Til gengæld glæder det mig usigeligt hvis Esbjerg kan udvikle en lille turisme forretning baseret på dal bath spisende nepalesere fra Verdens Tag.

Nåh nej – nepalserne får aldrig adgang til landet på grund af indrejserestriktionerne.

Sorry Esbjerg – der røg den forretning.

 

One Comment Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s