POV om vores karriere move

Annette og Thomas Tingstrup var på toppen af deres erhvervskarrierer i tunge og prestigefyldte jobs i dansk erhvervslivs øvre lag, da de besluttede sig for at rejse ud i verden og foretage sig noget, ”som gav mening og kunne gøre en forskel.” I stedet for at tjene penge til firmaers aktionærer ønskede de kombinere forretning med ’at gøre noget godt’. POV’s Poul Arnedal har mødt de to socialt engagerede entreprenører på deres lille stemningsfulde hotel i Lissabon, dagen efter, at de kom tilbage fra deres tilsvarende hotel i Kathmandu.

POV BUSINESS // UGENS PORTRÆT : Poul Arnedal 18 November 2019

Underligt at læse om sig selv

Men folk synes det er spændende, det er som om vi udlever andres drømme.

Nærmest skræmmende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s