Nyt fra stemmen jeg ikke vidste jeg savnede.

Der er mere mellem himmel og jord: Der er nyt fra Cris Cornell

Et cover album – med Cover versioner! Og Akkustisk?

No One Sings Like You Anymore hedder det… Og det har været på Spotify et par dage:

Jeg har endnu ikke hørt det – men jeg har til gengæld spillet Cris Cornell og Soundgarden dagligt de seneste 3 måneder. Og det er aldrig er sket før.Guderne skal vide hvorfor – men pludseligt en jeg fandt frem til ham igen. Det var ifm med en Morgenmads Playliste jeg sad og nørdede med (på Mixcloud) til Tings Lisbon. Jeg var vist blevet træt af meetoo og havde brug for lyden af Exentriske Gamle Mænd…. og søgte mod Tom Waits, Leonard Cohen og Van the Man Morrison. Op Vupti lød Cornell’s sprøde og levende stemme.

Siden da har jeg spillet ham – om ikke dagligt – så i hver tifælde et par gange om ugen. Jeg er 100% sikker på at albummet må være fedt.

Noget af det jeg har lyttet til de seneste måneder er en syv år gammel solo koncert med Cornell i Stockholm hvor han kun spiller akkustiske cover numre. Og den har ligget på SoundcloudNo One Sings Like You Anymore is a collection of 10 cover songs handpicked by Cornell himself. The Soundgarden singer recorded and sequenced the tracks back in 2016 as a way to honor the artists who inspired him, such as John Lennon, Janis Joplin, Harry Nilsson, and Electric Light Orchestra. A physical release is expected to drop on March 19th, with pre-orders currently ongoing.

Chris Cornell’s Estate Releases New Covers Album No One Sings Like You Anymore: Stream

Det jeg ikke forstår er at at mine to favorit tracks ikke er med på det nye album. Led Zeppelin’s Thank You og Michael Jacksons Billy Jean. Sidstnævnte er outstanding – lyt selv her.

God Covid…

Thomas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s