Dette er en enestående postering! Hvis du kan li’ den håber vi at du vil hjælpe med lidt spons!

Kære venner!

Som de fleste af Jer ved er vores filosofi med Tings at gøre en forskel for de unge drenge og piger der kommer gennem vores ‘univers’.

Vores primære fokusområde er vores eget personale.  Og måden vi bedst forbedrer deres betingelser på er ved at behandle dem på nøjagtigt samme måde som vi har behandlet vores ansatte på i vores tidligere jobs: Vi giver dem ansvar, viser dem tillid, vi har personalesantaler hvor vi taler om deres fremtid og – som en konsekvens af sidstnævnte – forsøger vi at uddanne dem til jobs der matcher deres talent.

Her er vi så heldig at alle der arbejder hos os er SUPER TALENTFULDE!

Vi har een på college og een mere er på vej.

Da det ikke er alle der er skoleegenede må vi engang imellem finde andre løsninger. En af vores ansatte skal således på et meget fokuseret og målrettet MS Office kursus som giver praktisk indsigt i Excell, Words osv (Bagtanken er naturligvis at han kan tage over hos os).

Så er der andre igen der allerede har den fornødne skolererfaring OG samtidigt besidder et talent der er svært at få frem hvis ikke det var for et projekt som Tings – især hvis man er ung, kvinde, charmerende og ambitiøs. 

Som eksempelvis vores chef.

Hende kan vi KUN udvikle gennem ansvar, nye opgaver, tillid, enkelte (få og velmenende) skideballer OG ikke mindst anerkendelse for hendes indsats. Sidstnævnte er i dag helt konkret – hvor vi har gjort hende til partner af Tings.

På køkkensiden har vi haft en del mere komplicerede udfordringer.

Vores madelskende kokke har større talent og ambitioner end dette land kan hjælpe dem med at udvikle og udnytte.

Kokkeskolerne er ganske enkelt UBRUGELIGE.

Vi kan lære dem de – efter danske madamatørers standard – basale madkundskaber (som LANGT overgår de lokale skolers). MEN vi har altså ikke de professionelle erfaringer der skal til hvis man skal lave en god køkkenforretning.

Dette problem har vi nu fundet en løsning på.

Vi sender nemlig vores køkkenchef til København hvor Claus Jørgensen og hans kolleger vil terrorisere rutiner, lærdom og inspiration ind i knolden på ham gennem et 90 skræddersyet kurus.

Jeg har i dag købt flytix og forsikring til ham – han ankommer denn 1. september og flyver retur 90 dage efter….

Læg hertil vores ‘steddatters’ superskole som vi naturligvis betaler, vores ‘stedsøns’ danseskole som han starter på inden for et par uger, medicin/lægehjælp/hospitalsregninger til vores staff, en masse sociale events mm til Kiki’s unger (hvoraf tre af dem nu er i et videre forloeb gennem os), en masse hjælp til talentfulde kunstnere, vores involvering i StartUp aktiviteter mm – så har I sikkert en fornemmelse af hvad indtægterne fra Tings går til.

Der er en masse der på eget initiativ har spurgt os om hvordan man kan hjælpe.

Vi har altid sagt nej til penge – dem er der faktisk rigeligt af herude. Men for tiden er de bare andre steder end hos os – naturligvis fordi vores support-aktivitets niveau overgår den forretning vores 12 værelse kan generere.

Vi klarer naturligvis det hele…

MEN

Hvis der er eksisterer enkelte derude som har trodset finanskrisen og stadigvæk har lyst til og mulighed for at hjælpe, så har vi faktisk behov for lidt penge. Helt konkret til vores kok’s flybillet og rejse relaterede omkostninger.

Dette drejer sig ialt om omkring 7,000 dkr, som vi håber at faa samlet fra dem der har mulighed

Alle beløb er velkomne og kan indsættes på 6610 2860757 I FINANSBANKEN. 

Skulle vi få flere penge end nødvendigt så bliver de naturligvis brugt på andre unge og talentfulde drenge og piger.

Og får vi ingen penge klarer vi det naturligvis også 🙂

Masser af kærlighed og god sommer
Thomas & Annette (som undtagelsesvis er medunderskriver på min blog)

One Comment Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s