Proppen, der nægtede at synke – Bernard Chesneau RIP

Bernard Chesneau RIP

Efter at have bokset med kedelige morgenmadsbuffeter og dårlige råvarer på hotellet i et stykke tid, besluttede han sig for, at han ville starte sin egen forretning. Udgangspunktet blev en lille butik på Gasværksvej, der solgte merchandise for danske bands som Miss B. Haven, Sort Sol og Sandmen.

MyBeautifulKitchenN_264645dButikken gik faktisk så godt, at han åbnede en søsterforretning i Liverpool og selv rykkede til større lokaler i Larsbjørnsstræde.

Men som alt andet varede det ikke evigt,

konstaterer Bernard Chesneau en anelse teatralsk, mens han vender et par æbler på panden med fingrene.

Men den efterfølgende tid i Larsbjørnsstræde blev den del af hans professionelle karriere, han ser tilbage på med størst glæde. Skråt over for hans lille butik med merchandise lå der en restaurant, der mildest talt ikke gik særlig godt. Der sad aldrig et øje derinde.

bernard

Alle sagde til mig, at jeg ikke skulle røre det sted med en ildtang. Så i ren protest over alle formaningerne købte jeg lokalerne og åbnede L’Education Nationale sammen med Christian Fayard. Det må have været i starten af 90´erne, og det er den sjoveste og bedste forretning, jeg nogensinde har haft,

fortæller han.

Læs resten af den gode historie fra Copenhagen Food Magazine: Proppen, der nægtede at synke.

BER179

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s